2020. június 10., szerda

Szloveniai ingatlanok

A szlovéniai ingatlanok iránt folyamatosan nagy kereslet mutatkozik, s bár az ingatlan-piaci helyzet mindenkor hatással lehet arra, hogy mennyien vásárolnak. Ez az ingatlan egy eladó villa Most Na Soci-ban. Tengerparti és hegyvidéki ingatlanok közvetítése. Nincs elérhető ház a keresésnek megfelelően. Szlovénia , Bohinjska Bistrica.


Próbálkozzon a filters, dates, vagy location. INGATLAN rovat, ahol eladó ausztriai szállodákat, vendégházakat, panziókat lehet találni. Fedezz fel teljes otthonokat és privát szobákat, amelyek bármilyen utazáshoz tökéletesek.


Ingatlan rovatunkat itt találod! A tengerre kilátást nyújtó Vila Maris teraszos, erkélyes szállást kínál, mintegy km-re Koper városi strandjától. Kedves, mindenben segítő . A projekt során 250 . Nagy különbség ez a szárazföldön belüli horvát falvak, városok . Lendván, a muravidéki magyar.


Lipa hotel, kemping, apartmanfalu és . Helyi lapok szerint az eladó fél a magyar Gránit Pólus. Szinte nincs ingatlan , ami nem hotel vagy apartman, de ez nem is csoda, hiszen . Korlátozza a keresési és adjunk hozzá néhány szűrőt, amit keres. A keresett időpontban . Gazdasági társaság törvényileg . Oldalunk magyar és másik nyelven . Figyeleaz oldal eredeti nyelvű változata szlovén. Csesztreg (szálláshely). Modern és gyönyörű mobilházak a nyári . A lelkipásztor azt mondja, már meg is állapodtak az ingatlan valamennyi . Bármely magyarországi és bármely szlovéniai állomás között megválthatók, . Vásároljon Ausztriában, Karintiában luxus apartmant!


Alpe-Adria Apartmanház. A természet szívében található gyönyörű rezidenciát, modern kivitelezés és stílusos. Bár Horvátország még mindig verhetetlen a magyarok körében, évről-évre egyre többen választják a szlovén tengerpart településeit is.


Ez ingatlan modern berendezéssel és szobával várja vendégeit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések