2018. július 17., kedd

Motoros szán hargita

A Madarasi Hargitán motoros szán túrákat szervez a Góbé Adventures csapata. Vegyél részt életed legnagyobb székelyföldi kalandján. Szervezett motoros szán.


Csodaszarvas vendégház évszaknak megfelelően áll a vendégek . Hargitán, szervezett programok, program ajánló, kalandtúra erdélyben, hargitai programlehetőség,. Motoros szánnal a Hargitán. Aventura începe aici!


Csodálatos hófődte Hargita. Az utazás nem arról szól, hogy mit nézünk meg, hanem inkább arról, amit közben átélünk. Unsubscribe from László Papp. A motoros szántúrák szervezése. Snowbike session in Transilvania.


A Madarasi- Hargita kihagyhatatlan úticél a téli sportok kedvelőinek: síelésre,. Egy helyen találhatod meg az összes hószán, motorosszán túra útvonalunkat,. Válasszon minket a motorosszán túra lebonyolítására és tapasztalt túravezetőink egy.


Az élményprogram helyszíne: Románia, Hargita a Kárpát-medence . Csíkszeredai motoros szánosokat sodort el a lavina vasárnap délután a. Maros megyei és két Hargita megyei hegyimentő indult lánctalpas . Szállás: Székelyudvarhelytől km-re elterülő tanyavilág . Gépállományunkat a piacon fellehető legkedveltebb motoros szánok típusai . Elit motoros szán túrák fiatal 1lóerős gépekkel. A Hargita közelebbi részén a GYergyói- medencében. Két teljes napos túrával, melyek reggeltől estig tartanak. Csoportos motoros - szán túrák a Bihar- hegységben a magyar-román határtól csupán 1Km. Snowmobile-túrák a Biharban.


Vegyen részt csapatával egy . Székelyföldön remek lehetőségek vannak lovas szánozásra és motoros. Nem csalással, hanem tiszta mászással, nem autóval, motorral , traktorral stb. Ozon Turist komplexumban . A csíkszeredai csoport tagjai korábban is motoros szánoztak már több helyen a. Két motoros baleset is történt a hét végén Hargita megyében.


Elsőként a Madarasi- Hargita menedékházhoz vezet az utunk, majd innen . A debreceni férfi több társával együtt motoros-szánnal kirándult, de leszakadt a csoporttól, mert a jármű meghibásodott. Címkék: motorosszán , gyergyó, hargita.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések