2018. július 25., szerda

Államilag támogatott okj képzések miskolc 2020

Az ingyenesen megszerezhető. Gyakorlatias tanfolyamok, minőségi szakmai képzések. Szeretettel köszöntöm Önt a Miskolc Szakképzési Centrum honlapján.


Nyitottak vagyunk igény esetén új képzések kidolgozására és lebonyolítására is! Ingyenes képzés Miskolc. Tanfolyamok, képzések : Miskolc. TANFOLYAMAINK VÁROSOK SZERINT - Miskolc. Csak az állami iskolában ledolgozott évek számíthatók be a . Az államis félévekről szóló . Kisvárdai Szakképzési Centrum, Mátészalkai Szakképzési Centrum, Miskolci.


Miskolci SZC Andrássy Gyula Gépipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája. EFEB FelnőttKÉPZÉS éve az oktatásban. Képzési költségtámogatás elszámoló lapja. Válogatott Okj tanfolyam linkek, ajánlók, leírások - Okj tanfolyam témában.


Több, mint 1féle képzés ○ kiváló oktatók ○ kiváló oktatási helyszínek ○ kiváló képzési árak ○ áraink tartalmazzák a vizsgadíjat is! A miskolci Stúdium Szakközépiskola téged is vár! Jelentkezz az iskola képzéseire és légy te is hallgatónk!


INGYENES INFORMATIKAI KÉPZÉSEK. A munkaügyi központok a . Az, hogy melyek a támogatott képzések , és melyek érhetőek el csak fizetős. Egyes szakmák hiába államilag támogatottak, nem indulnak minden városban, és a. Most pedig elmesélem az államilag támogatott OFA kamionos képzésével.


Találd meg a hozzád illő tanfolyamot, . A képzés Európai Uniós forrás terhére valósul meg (GINOP-.2), ezért a jelentkezőnek ingyenes a képzésen való részvétel! A képzések újraindulásáról a honlapon adunk tájékoztatást. OKJ képzés lehetőségéből?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések