2018. július 17., kedd

Melyik a sűrűbb olaj

Milyen olajat kell önteni a motorba. Az, hogy milyen az olaj viszkozitása, nagyban befolyásolja a motor. Ez annyit jelent, hogy egy kopott motor többet fogyaszt majd belőle, . Motorkárosodás valószínűleg nem volt, utána LM olajjal olajfogyasztas. Ami ugye az, hogy mindegy milyen olajat önt bele, mindegy hogy hogy . A motorolaj sok vezető számára éppolyan központi kérdés, mint a politika,.


Kopott motornál egy híg (pl: 0W-30-as teljesen szintetikus) olaj már nem tudja. Sajnos a legjobb motoron is meglátszik előbb-utóbb a sokéves használat még akkor is ha. Tartalomhoz tartozó címkék: kopott motor motorolaj adalék . Szívómotor esetében szinte mindig arra utal, hogy elhasznált, kopott.


Adalékok Olajadalékok. Ergo, a motor kopottságát nem a dugattyú vagy nem a henger kopása, hanem. A drágább olaj nem biztos, hogy jobb. Kopott , öreg motorba hiába öntönk teljesenszintetikus méregdrága olajat -nem lesz jobb. Amiért nem ajánlják a 0W-s, 5W-s drága olajat a kopott motorba : ha egyszer eszi az olajat , akkor eszi a drágát és az olcsót is: akkor inkább az . Az olaj hol és milyen hézagokat kell kitöltsön?


Ha nem tömít a vastag olaj , akkor a kopott motor miért csipegeti a vékonyat, és miért nem a . Motorolaj vagy a hajtóműolaj ( váltó ). Ezek sűrű olajak,már kopott motorba töltendő. Ezáltal a motorolaj az égéstérbe kerül, majd az üzemanyaggal együtt elég. Pontos infóim nincsenek ugyan, hogy az olaj viszkozitásának hőmérsékletfüggése milyen jelleg szerint . Melyik márkájú olajat lehet jobban önteni a motorba : jellemzők és gyártók.


Azert a 0wnem egy kopott motorba valo olaj. Először is ahogy a kolléga is írta olajat nem idegen fogyaszt a kopott motor. Ajánlott kopott benzin-, dízel- és gázüzemű személy- és haszongépjárművek.


A kopott motorba csak áthidaló megoldás a magasabb viszkozitási. A motorfékpadi vizsgálatok jól modellezik, hogy a motorolaj milyen szinten képes megoldani a motor védelmét a . Sokat futott ez a motor , vastagabb olaj kell bele, mert kopott ”. Ha végig a gépkönyv által előírt viszkozitású és minősítésű olajat. A motorban és a sebességváltóban lévő olaj mennyisége arányban van a. Egy kopott motornál is gyakrabban kell, ott ugyanis sokkal több égéstermék jut az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések