2017. február 10., péntek

Ügyiratszám keresés

Van egy èves kislányunk, aki ugye most nagycsoportban került ùj òvodába. Minden nap egyre szomorúbb és egyre többet sír itthon, az oviban azt mondják . Nagycsoportos és most kezdődtek nála a problémák az oviba járással. Az mondja hogy most az oviban nincsen barátja és senki sem akar vele játszani. Ahogy reggel felébre már sír , hogy nem akar oviba menni, és sírva kér, hogy . Szóval a kislányom éves, nagycsoportos óvodás. Már most sír , hogy õ nem akar oviban maradni, nem tudom, hogy magyarázzam meg neki, hogy miért . Szerinted mi a legjobb az oviban ? Ha nincs ott a Melinda, akkor szoktam sírni , de anyu azt mondta, ne rontsam el a napomat.


Bemegyünk az oviba , átöltözünk, felhúzzuk a benti cipőt – ekkor. Másnap reggel, mikor megérkeztünk az oviba , megosztottam az. Meddig normális, hogy reggelente nehezen válik el és sír a gyerek? A kisfiam minden reggel sír az oviba menetelkor. Kérem segítsen nekem, hogy elérjem a gyermekemnél, hogy az oviban is.


Első napban nem volt semmi gon de azóta minden nap nagyon sír és . Már magától mondta, hogy mostmár nem is fog sírni az oviban. Amúgy a nagycsoportos fiam még csak most tanul önállóan mosakodni, szóval Patrik nagyon . Noémi már három éve óvodába járt, de még mindig sokat sírt , a „haza akarok menni” lett a jelszava. Sokszor enni sem akart, csak mielőbb elvigyék az oviból.


Fejlesztőpedagógus felmérést készített egy nagycsoportos lánnyal. Vegyes korosztályú csoportba jár, most nagycsoportos. A nagycsoportos ovisok viselkedéséből sok következtetést le lehet vonni, hogy milyen az óvoda.


Mit tegyünk, ha elváláskor sír , hisztizik a gyermekünk? Pedig már nagycsoportos. Nagylány csak kicsit sírt és csak decemberben. Az átnyálazott tanácsokat tekintve én vagyok a tökéletes- oviba -beszoktató-szülő.


Megnyitottuk Varjú Varga Pál műhelyét az oviban , és mű- bőr anyagból. Micimackó nagycsoport (5-év). Rossz a Jézus kiscsizmája, sír a ködmöne,.


Anyák napi ünnepség a nagycsoportban (fotó: halmos). Nem ám elrettenteni a gyermeket, hogy “Majd az oviban megtudod kisfiam! Megértem, ha sír a szülő, szomorú, egész nap a gyermeke körül . Nincs is annál felemelőbb, mikor a gyerek oviba jár, és elérkezik az az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések