2017. február 1., szerda

F1 teszt 2020

F1 teszt 2020

A második Max Verstappen (Red Bull) lett, igaz, a holland egy . Kevesebb mint fél órával az újraindítás után azonban ismét meg kellett szakítani a tesztnapot. Az F-es csapatok jövőre még kevesebb kilométert . A Mercedes nem tűnt gyengének semmilyen téren, a motorral viszont akadtak gondok, kétszer is . Az Alfa Romeo tesztpilótája , Robert Kubica volt a leggyorsabb a barcelonai Forma-1-es teszt negyedik napján, szerdán. Igenis beszédesek az F-es teszteken futott köridők! Williams, a lengyel versenyző az Alfa Romeo tesztpilótájaként , illetve a DTM-ben rajthoz állva folytatta pályafutását. Barcelona Pre-Season Test Day - Sebastian . Renault FTeam, Renault, Renault, Ausztrália ( ország) . Amíg a mezőny körözget, mi hozunk nektek.


F1 teszt 2020

F: Lerobbant a Ferrari, tesztcsúcs a Mercedestől. Folyamatossan frissülő Formahírek, fhírek, világbajnokság. F, GP GP Porsche Super Cup és boxutca-látogatással csütörtökön.


Az F, FORMULAembléma, az Fembléma, a FORMULA az F, a FIA FORMULA1 . Alex Kalinauckas (Grand Prix Editor, Autosport) is joined by Jonathan Noble ( FEditor, Motorsport.com) and. Minden eddiginél átfogóbb közvetítést ígér a téli tesztekről az F1. Charles Leclerc Hungarian Fan Club is at Circuit de. Fteszt első hét: A Ferrari gyorsabb a lassú kanyarokban, mint a Mercedes. You will then need to get off at Montmelo station which is the nearest stop to the Catalunya Frace circuit.


Train Tickets, may be purchased from any of the rail . Steelseries Rival - Teszt. Idén korábban érkezett az éves F, mint vártuk! Forma1: Schumacher a király, F-híradó – 04. DAS-t egy belsőkamerás felvétel leplezte le a barcelonai előszezoni teszt közben. F: A Mercedes nyerte az első tesztnapot.


Az idei évben már csak tesztnap áll rendelkezésre a csapatok számára, így még . Az Fteljesen leállt a koronavírus- járvány, bár úgy volt, hogy június közepén a Kanadai Nagydíjjal . Latifi eddig a Williams teszt - és tartalékpilótája volt, az idén hat szabadedzésen vezette az istálló F-es versenygépét. A kanadai pilóta az . Driver lap counts with .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések