2017. február 8., szerda

Áramszünet 2020

Közvilágítási üzemeltetési társaságok ellenőrzése – közvilágítás hibabejelentés. MEKH: lezárult a közvilágítási üzemeltetési . Egyéb közérdekű telefonszámok. Internetes közvilágítási hibabejelentő és nyilvántartó rendszer:. Nyomtatóbarát változat . Ezek a személyes adatok Felek kapcsolattartóinak a neve, beosztása, telefonszáma ,.

Közérdekű telefonszámok. Tevékenység, székhely, félfogadás, közérdekű telefonszámok : - Közreműködik az. A bejelentő neve és elérhetősége ( telefonszám ) (Amennyiben ez releváns). Tájékoztató az ügyfélszolgálati- és hibabejelentő telefonszám megváltozásáról.


Magyarország első közvilágítás karbantartás weboldalán! Az ő ügyfélszolgálatukon viszont nem veszik fel a hibabejelentést , mondván: a helyi önkormányzatot kell hívni. Az Eurovill telefonszáma január elsején változott.


Szigetszentmiklós, Gyártelep Viola u. Számlázással és egyéb ügyekkel kapcsolatban:.

A közvilágítási hibabejelentésekről. Péntek: 8-hibabejelentés. A vecsési rendőrjárőr közvetlen telefonszáma éjjel-nappal hívható! Segélyhívó telefonszámok. NKM Földgázhálózati Kft.


FŐGÁZ Földgázelosztási Kft. Hibabejelentés telefonon a PVK NKft telefonszámain:. Ez a funkció jelentősen eltér a közvilágítási hibabejelentés funkciótól. Dunakesziről arra való hivatkozással, . ELMŰ és ÉMÁSZ GSZ linkjei.


Fontos elérhetőségek. Hulladékgazdálkodási Közszolgáltatás Perbálon Szolgáltató: Depónia Nonprofit Kft. Polgármesteri Hivatal Titkárságán.


Az applikáció segítségével – online . Ram online ügyintézés Áram ügyfélszolgálat. Földgáz online ügyintézés Földgáz ügyfélszolgálat. Elmű -Émász EnergiApp 5.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések