2020. július 13., hétfő

Vitorlás tanfolyam budapest

Minden együtt van: oktatás , szállás, étterem, ingyenes parkolás. Szerezz vitorlás jogsit! Kezdő és haladó vitorlás oktatás , kisgéphajó vezetői tanfolyam , gyerekeknek. Iratkozzon be tanfolyamainkra és nyáron már önállóan vezethet vitorlás haj.


Tengeri hajóvezetői vizsga (tmf B) oktatás és vizsga Zadarban, 3€.

Válassz vitorlástanfolyamaink közül, és mi valóban megtanítunk vitorlázni ! Gyakori kérdések a vitorlásoktatás menetével kapcsolatban. TANFOLYAM INDULÁSI IDŐPONTOK. Ez a balatoni vitorlás iskola speciális távoktatási képzésével élen jár a vitorlás iskolák között.


Egy vitorlás tanfolyam hét vagy öt nap. Nálunk a sikeres vizsga garantált! A felkészülési idő a . Budapesten vagy Eszéken.

A belvízi kedvtelési célú vitorlás kishajó-vezetői képesítés belvízen. Vizsgára jelentkezés feltétele: betöltött 18. Intenzív hétvégi vitorlás tanfolyam Balatonföldváron ajándék hajóbérléssel a Viharsarok.


Hajóvezetői tanfolyam és hajó bérbeadás területén több mint éve a tengeren! VITORLÁS és MOTOROS CHARTER-ÁRAK, INDULÁSI KIKÖTŐK. Ebben az évben is folytatjuk vitorlás - és kisgéphajó tanfolyamainkat. A vitorlásoktatás elméleti része Siófokon, egy jól felszerelt oktatóteremben történik. Egynapos „B” típusú tengeri hajóvezetői tanfolyam.


Motoros és vitorlás hajóra . A tanfolyamok indulnak: érdeklödj. Helye: Elmélet: bázis tanterem,. Hívatásos és szolgálati célú kisgéphajó tanfolyam.


Vitorlás gyakorlat: Balatonakenese. A balatonfüredi vitorlásiskola keretén belül több vitorlás tanfolyami kurzust ajánlunk kezdőtől haladóig. Mi hiszünk abban és útjainkon ebbe betekintést adunk, hogy a vitorlázás életforma.


Címkék: vgye, oktatás , budapest. Please enable JavaScript to view .

Naponta három alkalommal étkezés a . Belvízi hajóvezetői tanfolyamok a Prima Yachtnák, motoros, vitorlás és kombinált. A vitorlás tanfolyamok , a vitorlás oktatás nagy figyelmet igényel, hogy a . Legközelebb induló kishajóvezetői tanfolyam a Tisza-tavon a Kapitány Hajós Iskolában!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések