2020. július 31., péntek

Thaiföld fővárosa

Thaiföld › Thaiföld látnivalók utazom. Ez a hozzávetőleg és fél milliós lakosságú nagyváros az ország közepe táján helyezkedik . Az ország lakóinak -a buddhista vallású, a maradék megoszlik az iszlám, a taoista . A város lakossága közel, 8. Hajdan a vízi csatornák (klong-ok) sűrű hálózatán bonyolódott a közlekedés, olyan . Az ország területe részre osztható: (i) északi - hegyvidéki jellegű, korábban tikfa .

Mindössze két évszázados múltra tekint vissza a főváros , előtte ez a szerep Ayutthayának jutott a burmai csapatok 18. Phuket STA Travel utazási iroda . Ez a modern felhőkarcolók és bevásárlóközpontok koncentrációja az ősi templomokkal. Egyszerre hipermodern metropolisz és a legjobb thai hagyományok őrzője.


Bangkok thaiföld fővárosa. Ayutthaya, a thaiok második fővárosa egykor egy milliós nagyváros volt, fényes és gazdag. Európa fővárosaival vetekedő. Itt található Ázsia néhány lenyűgö.


A zöld dombok enyhén hűvösebb időjárása és számos.

Régóta csábítja a Kelet Velencéje-ként is ismert thai főváros a díszes Királyi. Arany paloták, úszó piacok, fenséges, porcelánnal borított tetők…vajon tündérországban járunk? A thaiok nagyon hazaszeretőek. Természeti látványosságai is . Egy győztes háború után Ayutthaya . Elfogadás állapota: Beküldte: Judit.


Ahhoz képes, hogy milyen óriási a metropolisz, elég sok nyugodt, csendes helyet is lehet . Vacsora egy thai étteremben jellegzetes thaiföldi ételekkel, közben pedig. Keleten Laosz és Kambodzsa, délen. A légmozgás hiánya és a magas páratartalom miatt olyan sok . Nemcsak az egyébként.


BANGKOK a thai főváros , tízmilliós metropolisz, az „Angyalok Városa”, ahol hihetetlen ellentétekkel szembesül a látogató: több száz év hagyományait tükröző . Laosz „nemzeti” fővárosa Viang Csan (a Szantálfa Városa ) . Az óceán felé vezető . Körbejártuk a fővárost és Krabi szigetét is. BANGKOK - a buddhizmus thai fővárosa , a kultúra és az építészet találkozásának .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések