2020. május 26., kedd

Zamioculcas szaporítása

Ugye te is ismered ezt a növényt? Talán csak a nevét nem tudtad. Ezek a virágok imádni fogják! Otthontérkép otthonterkep. Egyetlen hátrányuk, hogy közülük sajnos mérgező.

Azt azért nem árt tudni, hogy igen mérgező , így jobb ha szólunk az exnek . Sötétzöld fényes levelei dekoratív szobadísszé teszik. Tartsuk távol kisgyerekektől, mert mérgező. Meg kell gondosan kezelni.


Ez a különleges pálma, latin nevén zamioculcas zamiifolia,. A növény minden része igen mérgező , ezért kisgyermekek közelébe ne tegyük. Primula (kankalin): levele, hajtása mérgező.

Vitorlavirág: egész növény mérgező. Elfogyasztva a növény minden része mérgező. Magyar és tudományos). Amikor a lakásunkat szobanövényekkel csinosítjuk, és gyönyörködünk a látványukban, talán nem is mindig vagyunk tudatában, hogy kedvenc . MÉRGEZŐ SZOBANÖVÉNYEK. Kelet-Afrika trópusi vidékeiről származó évelő növény,.


Jó, ha tudjuk, hogy mérgező anyagokat tartalmaz! Mérgező növények listája. Zamioculcas zamiifolia. A növények mérgező hatása változó, többségük csak nagy mennyiség.


Tud valaki pontos választ adni? A neten olvastam azt is, hogy mérgező meg azt is, hogy nem? Ebben az esetben a méreg mind a szárban, mind a virág leveleiben található.


Nyáron kitehetjük a szabadba, de csak . Növénygondozás A-tól. Vigyázzunk, a leveleiben lévő keserű nedvtej mérgező !

Különleges megjelenésű és divatos növény. Azonban vannak olyan növények, melyek gyermekünk szájába kerülve mérgezést okoznak. Ha ilyen növényt nevelgetünk otthonunkban, legyünk nagyon . Szobanövények közül a filodendron, Dieffenbachia,.


Az eset kapcsán fontosnak tartjuk föleleveníteni azoknak a mérgező. Ha kisgyerek vagy lakásban tartott háziállat is van a családban nem árt, ha ismered a legkedveltebb szobanövények közül azokat, amelyek .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések