2020. május 29., péntek

Szkirg enapló

A képre kattintva megnyithatja a Kréta Naplót! Igazgató: Palatinus Pál. Iskolai BEIRATKOZÁS adatlap! Kérem, olvassa el és figyelmesen töltse ki az adatlapot!


A BEKÜLDÉS gombra kattintva küldi el az adatokat, mely sikerességéről . Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Intézmény vezetője : Palatinus Pál. Beosztás : intézményvezető. Email : titkarsag @ szkirg. Mobil : 0670/9445882.


Hiányzó: enapló ‎ Tartalmaznia kell a következőket: enapló Szkirg gombavató Békési iskolák Refi hu Szegedi kis istván református gimnázium békés Mások ezeket keresték még mozaNapló - internetes, elektronikus osztálynapló www. Mozaportal › MPdigitalis www. A kiadónk által kifejlesztett elektronikus napló , a mozaNapló lehetővé teszi az iskola mindennapjai során felmerülő adatkezelési, szervezési és statisztikai . Az elektronikus napló a tanév végén elkészíti az egész iskola, illetve egy-egy osztály teljes tanulmányi és hiányzási statisztikáit, az iskola létszámstatisztikai . Tisztelt Szülő Törvényes képviselő! Felhívjuk a figyelmét, hogy a beiratkozáshoz szükséges adatok online beküldése esetén is a beiratkozás napján az . Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából.


A weboldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések