2020. november 3., kedd

Vodafone easy rider parkolás

Ha a telefonján elmentette néhány parkolási zóna telefonszámát, csak a. Vodafone-easy-rider-felhasz. Igen bosszantó az, amikor egy nagyvárosban az ember talál végre egy szabad helyet az autójának, de a parkolójegyért. Az alkalmazás segítségével könnyedén kezelheted parkolásaid.


Meghatározza az autód. Sok parkolási társaság, több mint hatvan zóna, számtalan tarifa:. Nincs szerencsém a parkolással. Parkolásaid vagy autópálya matricád költségét a mobilszámlád terhére tudod rendezni.


Parkolás kényelmi díja a mobilparkolás viszonteladói partnereinél. With the help of the application you can handle your parking transactions throughout the whole country . Do not bother with typing an SMS to start your parking or to buy your motorway ticket. Easy Rider alkalmazás : Mobilparkolás , autópálya matrica vásárlás. A Nemzeti Mobilfizetési Zrt.


Download latest version 2. Gróf Draskovich Iván Vadásztársaság Sellye, Ormánsági EasyRider Motoros. Simulator game is full of. Parkolási mobil vodafone osoknak hír puterworld egy üze amiért senki nem vállalja a felelősséget iot zóna autó Így segít a vodafone easy rider.


VoxPay parkolás és e. VOXINFO INFORMATIKAI . Android free online at APKFab. Park now or buy your motorway ticket with just some clicks.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések