2020. október 13., kedd

Thomson 40fd5406 használati útmutató

Az adatbázis a soha nem látott jólét, . Van beépített használati utasítás , az egy fokkal jobb, mint a papír alapú. A billentyűzetnél viszont be lehet állítani magyar . View and Download THOMSON Tv user manual online. Tv LCD TV pdf manual download. A készülék használata előtt olvassa el ezt az útmutatót. Kövesse az útmutatót és tartsa.


Kiegészítés az LCD TV használati útmutatójához. Használati útmutató. Tekintsd meg a termék. Thomson TV haszn E1lati k E9zik F6nyv - Elektronika, elektrotechnika - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy . THOMSON and the THOMSON logo are trademarks of Technicolor. Hol a legjobb FD . Still need help after reading the user manual?


Post your question in our forums. Kipróbáltuk a 4K felbontású, androidos platformra épülő Thomson. USB felvétel és Timeshift funkciókat egyaránt.


Ez a használati utasítás leírja az . User manual › Thomson lastmanuals. Böngészni hogy lehet. Elolvasni a gyártó által mellékelt használati útmutatót. Eredeti gyári távirányító a terméklapon felsorolt TCL, THOMSON LED TV készülékekhez (lásd részletek):.


Egy éves lcd tv t cseréltem le erre a termékre, hát nem bántam meg. Amire használjük arra teljesen jó. A smart része kicsit lassú, de az nem is baj.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések